Birkebo

Beboerinfo

Bliv godt klædt på ved indflytning. Vi har samlet en pjece med alle de spørgsmål, som pårørende og nye beboere typisk har.

Birkebladet

Birkebladet udkommer fire gange om året i marts, juni, september og december. Her kan du læse den seneste udgave.

Månedens menu

Køkkenet tilbyder lækker mad efter årstiden og ønsker..

Eget køkken med restaurant

Birkebo har eget køkken med restaurant. Køkkenet tilbyder fordelagtige tilbud og priser til både beboere og pårørende.
Vi går højt op i at servere traditionel dansk mad. Vi bruger årstidens råvarer og vores beboere har medindflydelse på menuen. Maden tilberedes i vores eget køkken. Her kan du se menuen for denne måned.

Overblik over bolig og services

Her er et overblik over boliger, services og omgivelser

Det tilbyder køkkenet også

Der er bl.a. mulighed for at låne restauranten når fødselsdagen skal fejres. Bestillinger skal ske til køkkenet – tlf. 49 25 00 11.

Spisende gæster

Birkebos beboere har mulighed for at invitere gæster til spisning i egen bolig eller i Birkebos restaurant efter aftale.

Fødselsdag & gæster

Skal der holdes fødselsdag eller familiekomsammen – så kontakt køkkenet, der er behjælpelig med at sammensætte en menu efter dine ønsker.

Fest & arrangementer

Vi kan arrangere brunch, buffeter og arrangementer efter Deres ønske. Selskaber helt op til ca. 50 personer. I samarbejde med køkkenpersonalet sammensættes en menu efter netop deres smag. Opsætning af borde, stole, bordopdækning, pynt og servering arrangeres efter Deres ønske.

Køb i køkkenet

Birkebos beboer har mulighed for at tilkøbe diverse mad og drikke til eget forbrug og til deres gæster.

Oftest stillede spørgsmål

På Birkebo forsøger vi at skabe en ramme, som er tilpasset dine behov og ønsker. Du kan spise i din egen bolig og du kan være en del af fællesskabet og hyggen med de andre beboere. 

Vi bestræber os på at tage hensyn til beboernes ønsker og behov. Derfor har vi også mange gode gammeldags danske retter. Ved fødselsdage får fødselaren eksempelvis lov til at ønske, hvad der skal på menuen.

Hver måned offentliggør vi menuen for en hel måned. Vi linker til menuen på forsiden og i venstre kolonne her på siden.

Vi møder hver eneste
dag med et smil